27 martie 2012

10 elemente care îţi aduc noroc în dragoste



Nu stai tocmai pe roze la capitolul dragoste ? Cere ajutorul practicii orientale Feng Shui, care iti va permite sa elimini energiile negative si sa atragi energia pozitiva, numita Chi. Iata ce poti face pentru a avea o viata amoroasa implinita:

1. Fa-ti curatenie in dormitor
Daca in dormitorul tau este dezordine, fluxurile de energie vor fi lente si slabe. Prin urmare, trebuie sa pui totul in ordine ca sa permiti energiei sa circule fara piedici si sa iti aduca tot ce este mai bun in viata amoroasa. Foloseste un clopotel sau bate din palme pentru a elimina energia blocata si a face loc alteia noi, dupa ce ai terminat.

2. Elibereaza spatiul
Daca vrei sa-ti gasesti jumatatea sau vrei ca relatia actuala sa devina mai serioasa si mai aproape de casatorie, fa loc pentru o noua persoana in dormitorul tau. Arunca-ti un ochi in rafturi si dulap, in special in dormitor, iar daca sunt pline la maximum cu lucrurile tale, fa-ti un obiectiv din a elibera cateva. Cand ai reusit, admira-le goale si imagineaza-ti lucrurile persoanei iubite asezate acolo.

3. Nu face exercitii in dormitor
Nu te antrena si nu iti depozita echipamentele sportive in dormitor. Efortul pe care il depui atunci cand faci exercitii va fi transpus vietii tale amoroase. Si cu siguranta nu vrei ca relatia ta sa fie un efort sustinut.

4. Nu pastra obiecte care iti amintesc de relatiile esuate
Elimina din casa ta, in special din dormitor, orice obiect care a apartinut unui fost iubit. De asemenea, scrisorile, fotografiile sau orice amintire fizica a unei relatii care s-a terminat prost nu au ce cauta in casa ta, indiferent cat de romantic sau nostalgic esti.

5. Indeparteaza reprezentarile negative
Imaginile si obiectele care te inconjoara iti afecteaza viata mai mult decat ti-ai fi imaginat. Renunta la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezinta situatii negative, singuratate, tristete, razboi, lupta etc. Vor atrage energiile negative asupra ta si iti vor crea o situatie tensionata in viata amoroasa.

6. Fii deschis catre iubire
Asigura-te ca atat usa de la intrare, cat si usa de la dormitor se deschid usor si complet, fara sa scartaie sau se blocheaza in lucrurile care se afla in spatele lor. In acest fel lasi energia sa circule si sa-ti potenteze viata sentimentala.

7. Elibereaza calea pentru energia Chi
Mergi incet de la usa de intrare in casa ta pana la dormitor, imaginandu-ti ca esti un râu de energie Chi. Urmareste cu privirea traseul si observa orice obiect sau piesa de mobilier care ar putea sa impiedice libera circulatie a energiei Chi si indeparteaz-o. De asemenea, asigura-te ca toate elementele de iluminat de pe acest traseu functioneaza si ca nu exista locuri intunecate.

8. Muta-ti patul
Daca una dintre lateralele patului este lipita de un perete, persoana care doarme langa perete se poate simti lipsita de libertate, constransa sau blocata in relatie. Muta-ti patul, daca este posibil, astfel incat ambele laterale sa fie la o distanta egala de pereti. Pozitia ideala pentru pat este in partea opusa a usii, dar nu in linie cu aceasta. Daca nu poti vedea usa din pat, aseaza o oglinda pe perete care sa te ajute sa ai vizibilitate catre intrarea in camera.

9. Adu romantismul in dormitorul tau
Aseaza pe peretele din fata patului si in zona pe care o vezi imediat ce intri in dormitor, imagini romantice, desene, sculpturi sau obiecte decoratice pereche. o oglinda rotunda este de asemenea perfecta pentru dormitor, pentru ca reprezinta unitatea.

10. Clarifica-ti intentiile
Realizeaza un colaj din imagini care reprezinta ideea ta de romantism si armonie. Plaseaza-l intr-un loc in care il poti vedea zilnic. Daca esti deja intr-o relatie, roaga-ti iubitul sa te ajute la realizarea colajului, ceea ce va reprezenta intentia ta de a construi un viitor luminos si fericit impreuna.

Sursa: eva.ro

3 martie 2012

Anul Dragonului de apa


Anul chinezesc care a inceput pe 23.01.2012 si se incheie pe 09.02.2013 corespunde anului Dragonului de Apa.

Un an al Dragonului este un an tumultuos, plin de evenimente neprevazute si de provocari, dar pe care elementul Apa le va domoli. Va semana adeseori cu o furtuna pe mare, intensa, plina de valuri mari, dar care trece ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Trebuie sa evitam gesturile bruste, nebunesti, pentru ca Dragonul le poate amplifica si mai mult energia negativa. Luptele pentru putere vor fi la ordinea zilei, conflictele intre adversari pot fi periculoase, de aceea trebuie sa evitam tensiunile si contradictiile, pentru ca pot denatura !

E un an al inceputului, al curajului si initiativei, deci este bine sa pornim pe cai noi, nebatatorite, pe cont propriu. Este un an benefic celor care vor sa schimbe ceva, sa porneasca pe alt drum decat pana acum, sa incerce domenii nemaincercate ! Este un an al pionierilor, al temerarilor, al celor cu spirit eroic, al deschizatorilor de drumuri, dar care trebuie sa-si tina sub control agresivitatea si impulsivitatea. Este anul celor care vor sa-si depaseasca limitele, sa incerce altceva decat tot ce au facut inainte.

E o perioada buna pentru cei care vor sa se descatuseze, sa iasa din anonimat, sa lupte cu propriile temeri si inhibitii. E un an in care nu vom suporta usor rutina, nici banalul, nici monotonia, de aceea avem nevoie permanent de ceva nou si atractiv la orizont. Daca nu ni se ofera mereu provocari, le vom cauta singuri, dar trebuie sa le alegem cu cap, nu sa ne aventuram nebuneste sau orbeste spre perspective periculoase, deoarece este un al al gesturilor riscante !

Poate fi un an tensionat in relatia cu lumea, scandalurile pot aparea de la orice, razboaiele de la nivel micro la nivel macro pot fi frecvente. Este anul in care dorim sa ne afirmam, sa iesim in frunte, sa ne remarcam, ca atare este un an benefic celor cu valeitati de lider sau celor care vor sa iasa in fata pentru prima oara prin realizari deosebite sau prin acte de curaj.

Poate fi anul multor greseli care au la origine impetuozitatea, graba, agresivitatea, furia, lipsa de masura si de cumpatare, nervozitatea, tupeul. E un an al conflictelor, in care fiecare trebuie sa invatam sa reactionam echilibrat la conflicte, dispute si contradictii, pentru a nu le transforma in motiv de razboi cu ceilalti. un gest necugetat din acest an poate avea efecte distructive, ca atare trebuie sa avem grija, sa chibzuim serios orice pas.

Intr-un an de Apa trebuie sa punem in prim plan trasaturi precum: blandete, sensibilitate, receptivitate, bunatate, maleabilitate, intelegere, compasiune, dragoste, deschidere sufleteasca.

Sursa: acvaria.com

Sfaturi pentru o viaţa plină de iubire


Fie ca vrei sa-ti gasesti partenerul perfect sau sa mentii cat mai mult relatia actuala, pregateste-ti dormitorul, urmand regulile Feng Shui. Iata ce ai de facut:

Daca esti casatorit/a sau ai o relatie:

1. Foloseste simbolurile Feng Shui ale iubirii! O piatra de cuart roz, de preferat in forma de inima, se poate aseza in coltul de sud-vest al camerei. Tot aici poti pune doua obiecte pereche, ca simbol al cuplului vostru. Unul din cele mai cunoscute simboluri ale iubirii este rata mandarin, o pasare care isi alege perechea pe viata. Cumpara doua rate ceramice si aseaza-le in coltul sud-vestic la dormitorului.
2. Daca vrei si alte obiecte decorative, ai grija ca acestea sa-ti transmita o stare pozitiva. Nu folosi picturi abstracte inchise la culoare, obiecte ce te duc cu gandul la violenta - pistoale, sabii - sau alte decoratiuni de acest tip. Acestea pot provoca certuri in cuplu.
3. De evitat in dormitor sunt oglinzile care reflecta patul. Acestea atrag infidelitatea unuia dintre parteneri. Tine minte ca dormitorul este pentru odihna si dragoste. Aici nu ai voie sa ti televizor, calculator, aparate de fitness sau obiecte care tin de serviciu. Toate acestea pot influenta negativ relatia de cuplu. La certuri pot duce si obiectele de sub pat, gaseste-le un alt loc si lasa energia sa circule libera pe sub patul vostru.

Daca esti singur/a:

1. Ca sa incepi o relatie noua, casa ta trebuie sa fie gata pentru a primi o noua persoana, macar la nivel simbolic. In primul rand, va trebui sa deschizi usa iubirii. Pentru asta, ai grija ca usa de la intrare in casa si usa de la dormitor sa functioneze bine si sa se poata deschide larg.
2. Urmeaza sa faci ordine in dormitor, astfel incat sa fie cat mai liber si mai curat. Arunca tot ce nu iti mai trebuie! Lucrurile in plus impiedica energiile pozitive sa circule.
3. Patul trebuie sa fie astfel asezat incat sa aiba trei laturi libere, iar in dulapuri ar trebui sa ai loc pentru lucrurile unui posibil partener.
4. Nu poti incepe o relatie noua decat daca scapi complet de cele vechi. Nu tine in casa obiecte care iti amintesc de fostii parteneri.

Sursa: unica.ro