Horoscopul chinezesc 2015


In zodiacul chinezesc anul 2015 este simbolizat de anul Caprei de Lemn. Acest an, al caprei de lemn incepe pe 19 feb. 2015 si se sfarseste pe data de 7 febriarie 2016. Ce semnifica acest an al caprei de lemn? Capra de lemn, ca semn zodiacal chinezesc, are calitati deosebite, dintre care cea mai importanta e neadaptabilitatea la rutina, la indiferenta, neimplicare. Asadar toti cei care au avut probleme pana acum, si au fost tinuti pe loc din unul din aceste motive, vor fi oarecum impinsi de la spate spre o viata mai activa.

Pentru a calcula zodia accesati AICI

Șobolan
În acest an va recupera ceva din bani şi va avea unele realizări în carieră. Planurile sale nu se vor realizeze fără a face faţă unor schimbări sau mici conflicte. Va fi capabil să descopere şi să obţină avantaje de pe urma unor ocazii ignorate anterior.
  
Bou
Nu va fi un an plin de rezultatele pe care le aşteaptă, deşi va primi unele veşti care-i vor susţine sentimentul de încredere. Viaţa de familie relativ liniştită, fără certuri serioase şi fără suferinţe de vreun fel.

Tigru
Un an bun, deşi rezolvarea problemelor îi răpeşte foarte mult timp. Discuţiile, ciorovaielile de acasă, tensiunile de la serviciu îl vor stresa şi trebuie să îşi ia o vacanţă chiar dacă nu-şi poate permite.

Iepure
Un an excelent în care va avea multe realizări minunate şi-şi poate conduce spre succes toate planurile sale. Un an prosper, dar va trebui să acorde mare atenţie detaliilor. Va avea un mic necaz cu un angajament, dar nu vor fi probleme mari acasă sau în activitatea lui.

Dragon
Nu se poate aştepta decât la performanţe limitate în acest an în ceea ce priveşte afacerile financiare şi promovările în carieră. Va avea ceva probleme de sănătate, dar viaţa de familie va fi liniştită. Un an fără scandaluri sau schimbări nedorite pentru el.

Șarpe
Un an ocrotitor în care nu va putea câştiga foarte mult, dar nici nu va avea pierderi mari. Viaţa poate fi calma, dar înceată dacă-şi va folosi timpul pentru a întreţine prietenii care-i vor fi de ajutor mai târziu.

Cal
Un an modest în care poate să-şi schimbe domiciliul sau va trebui sa efectueze o călătorie foarte lungă. Îşi va păstra un echilibru foarte bun şi va putea săa elimine tot răul din viaţa sa.

Capra
Nativii zodiei Capra vor fi in 2015 plini de fericire si foarte ambitiosi. Desi ei par timizi la inceput, stiu cum sa se implice cu pasiune in ceea ce fac. Trebuie sa evite certurile si sa nu se astepte la castiguri masive, ci sa se pregateasca pentru prosperitatea ce ii asteapta in 2016.

Maimuța
Un an agitat şi plin de evenimente. Va face uşor rost de bani, dar profiturile sale se vor reduce din cauza unor cheltuieli neaşteptate. Va întâlni noi şi folositori asociaţi şi va petrece sau va călători mai mult decât normal. Se prevaăd unele probleme cu sănătatea.

Cocoş
Un an bun şi ocrotitor în care va primi vesti bune de care se va bucura, îşi va recâştiga terenul pierdut şi va fi promovat în cariera sa. Necazurile vor abunda, dar nu-l vor afecta direct. Viaţa este mai liniştită şi mai stabilă.

Câine
Un an modest pentru câine în care grijile şi necazurile îl vor înconjura. Poate preveni pierderile şi rezolva diferendele, daca va şti  să nu-şi piardă cumpătul. Un an în care trebuie să fie răbdător şi conservator.

Mistreț
Un an foarte bun pentru ca poziţia sa financiară va stagna. Nu va avea probleme cu sănătatea şi nici nu se întrevăd scandaluri în familia sa. Un an în care trebuie să-şi faca planuri de viitor şi să viseze noi orizonturi de explorat.