Horoscopul chinezesc 2013


Pentru a calcula zodia accesati AICI

Șobolan

Anul Sarpelui incepe in data de 10 februarie 2013. Chiar daca nu va fi cel mai calm an pentru Sobolan, el poseda niste calitati admirabile, care il vor ajuta sa treaca de momentele mai dificile si sa ajunga la sfarsitul Anului Sarpelui mai intelept si mai experimentat. Va fi stimat pentru realizarile lui. Sobolanul este, in definitiv, un adevarat supravietuitor, care are, din fericire, un talent cu totul deosebit : orice eveniment s-ar produce, el stie cum sa procedeze pentru ca situatia sa se intoarca in avantajul sau. Anul 2013 ii va pune la incercare acest talent mai mult decat oricare alt an! Dar tot ceea ce va invata si va acumula pe parcursul lui il va ajuta sa progreseze, semintele acumularilor germinand in contul viitoarelor succese!

Sobolanul trebuie sa incerce sa nu isi asume riscuri inutile. Chiar daca este decis sa-si forteze norocul intr-o incercare disperata de a avea parte de o soarta mai buna, este necesar sa cerceteze cu atentie orice proiect si orice investitie care il tenteaza. Sau orice tranzatie noua. El trebuie sa valorifice termenii contractuali si obligatiile care ii sunt impuse. Si in acest caz, precautia si vigilenta pot preveni problemele ori neintelegerile din etapele urmatoare.

Avand in vedere ca acest an va fi un an trepidant pentru el, este necesar ca Sobolanul sa aiba grija de el. Trebuie sa manance bine si sa faca exercitii fizice regulate. Daca se implica prea mult in activitatile pe care le desfasoara fara sa se gandeasca la sanatatea sa, s-ar putea simti obosit - daca nu cumva chiar va avea de suferit din cauza epuizarii fizice si psihice.
  
Bou

Boul prosperă în toţi anii aflaţi sub semnul Şarpelui, aşa că în 2013 se va simţi atât de însufleţit şi de motivat cum nu a mai fost de mult. Ca atare, stabilindu-şi nişte obiective clare, apoi muncind cu râvnă pentru a le atinge, el va obţine rezultate foarte îmbucurătoare. Eforturile, răbdarea şi sârguinţa îi vor fi răsplătite. În plus, viaţa familială îi va aduce o mulţime de satisfacţii, în timp ce viaţa socială îi va oferi şansa să-şi facă noi prieteni. Iar pentru Boii necăsătoriţi, perspectiva unei relaţii serioase este foarte promiţătoare.

De data aceasta se anunta un an al oportunităţilor importante. Depunând un efort susţinut pentru a-şi consolida poziţia actuală şi profitând de şansele care se vor da, nativul Bou va reuşi, pe de o parte, să facă progrese frumoase, pe de altă parte, să-şi utilizeze mai eficient talentele. Rezultatele obţinute în 2013 îi vor ajuta pe mulţi dintre cei ce sunt născuţi în zodia Bou să o pornească pe drumul care îi va duce în viitor spre noi succese.

De obicei nativul Bou are o constituţie robustă, însă în anul 2013 el trebuie să aibă grijă de sănătatea lui. Chiar dacă o să aibă o mulţime de treburi în acest an, nu este bine să-şi neglijeze sănătatea.

Tigru

Anul Şarpelui poate fi destul de important pentru Tigru, chiar dacă unele evenimente petrecute pe parcursul lui îi vor pune răbdarea la încercare. In acest an îsi permite să-şi consolideze ultimele realizări, să dobândească noi aptitudini şi să se pregătească pentru progresele pe care le va face în anii viitori. Călătoriile şi interesele personale îi vor aduce multe satisfacţii.

Concentrându-şi atenţia asupra problemelor care îi sunt familiale şi îmbogăţindu-şi experienţa, nativul Tigru va reuşi să producă o impresie foarte bună, datorită căreia, în momentul în care se va ivi o oportunitate interesantă, va constata că se află exact în poziţia care îi permite să profite din plin de ea. Totuşi, nativul Tigru trebuie să se gândească în ce direcţie şi-ar dori să evolueze cariera lui şi care ar putea fi metodele care l-ar putea ajuta să facă progresele pe care şi le doreşte. Ideile şi planurile pe care şi le face în Anul Şarpelui pot avea o mare importanţă în viitor.

În acest an, Tigrul va avea de făcut numeroase cheltuieli, ceea ce înseamnă că fondurile lui vor fi puternic afectate. Drept urmare, el trebuie să ştie că se afla într-un an în care se impune un management financiar foarte atent şi evitarea oricărui risc.  

Iepure

Anul Şarpelui 2013 este un an pozitiv pentru Iepure, un an care îi va permite să-şi dezvolte ideile şi planurile, creându-i toate condiţiile pentru ca să poată face progrese frumoase. Satisfacţii deosebite îi vor da aptitudinile proaspăt dobândite şi subiectele de interes pe care le va aprofunda în acest an.

Considerând că a venit timpul să facă progrese, numeroşi nativ Iepure se vor apuca de treabă cu mai multă hotărâre decât în anii precedenţi. Perseverenţa lor, dublată de talentele şi de firea lor agreabilă, îi va ajuta ca în 2013 să obţină rezultate impresionante. Şi Iepurii care-şi caută un loc de muncă vor avea câteva ocazii excelente în cursul acestui an, dintre care unele se vor ivi într-un mod curios, pur accidental. Pentru zodia Iepure Anul Şarpelui se anunta a fi un an al oportunităţilor şi progreselor în plan profesional.

Orice creştere a veniturilor va fi bine venită, însă acest an poate fi cam costisitor din cauza achiziţiilor făcute, în special pentru casă, dar şi a reparaţiilor diverse şi, în unele cazuri, a cheltuielilor necesitate de mutarea într-o altă locuinţă. Iepurele trebuie să fie, ca întotdeauna, cu ochii în patru în ceea ce priveşte cheltuielile. Resursele financiare necesită un management atent în anul 2013.  

Dragon

Daca isi stabileste obiective clare si isi utilizeaza eficient timpul disponibil, Dragonul se poate astepta sa obtina in Anul Sarpelui 2013 rezultate satisfacatoare aproape in toate sferele vietii sale. Anul 2013 se anunta a fi un an productiv, pe de o parte, agreabil pe de alta.

Gandindu-se putin cam in ce directie ar dori sa evolueze cariera sa si straduindu-se sa profite de oportunitatile ivite, Dragonul poate face progrese considerabile in acest an. Anul 2013 ii va permite sa-si dezvolte aptitudinile si sa demonstreze de ce potential dispune. Drept urmare, va produce o impresie buna, iar progresele pe care le va face acum pot capata o valoare considerabila in viitorul ceva mai indepartat. 

Desi Dragonul se va bucura de o crestere a veniturilor sale, este posibil ca acest an,  sa fie costisitor din punct de vedere financiar. Acest lucru s-ar putea datora cheltuielilor pe care va fi nevoit sa le faca, in special pentru familie si casa. Ca atare, Dragonul trebuie sa-si supravegheze atent resursele financiare in acest an.  

Șarpe

Anul Şarpelui 2013 se anunţă a fi un an foarte bun pentru Şarpe. Este un an în care nativul Şarpe merită să încerce să-şi realizeze toate ţelurile, ideile şi visele. Va fi un an benefic pentru Şarpe din aproape toate punctele de vedere, care va marca începutul unei perioade noi, foarte prielnice, din viaţa lui.

Va fi un an în care Şarpele va face mari progrese profesionale. Utilizându-şi cu mare eficienţă talentele native deosebite, unice chiar, şi încercând să profite de oportunităţile apărute, Şarpele va face progrese remarcabile. Nu trebuie să se lase intimidat de greşelile şi eşecurile din anii trecuţi. Acesta este Anul Şarpelui, anul lui, şi este indicat să se străduiască să arate tuturor adevăratul şi incredibilul său potenţial. În Anul Şarpelui 2013, nativul Şarpe trebuie să fie hotărât şi îndrăzneţ. Spiritul său întreprinzător şi iniţiativă să vor fi foarte bine recompensate.

Pentru zodia Şarpelui se anunţa un an bun pe plan financiar. Însă nativul Şarpe ar trebui să nu uite să-şi pună nişte bani deoparte: unii pentru a fi depuşi la bancă, alături de economiile pe termen lung, alţii pentru concediu şi pentru alte placeri. Va necesita o răsplată!  

Cal

Anul Sarpelui se anunta a fi un an dificil pentru zodia Cal. Pe tot parcursul lui, Calul trebuie sa fie atent la ceea ce se petrece in jurul lui si sa dea atentie opiniilor celor apropiati. In acest an nu-si poate permite sa fie prea independent, asa cum are tendinta in general in viata. Dar de aproape tot ceea ce va face acum, chiar daca nu este vorba decat despre niste masuri preliminare in vederea punerii in aplicare a unor proiecte viitoare, Calul poate beneficia in anul urmator, un an care va fi guvernat de propriul sau semn zodiacal.

Din punct de vedere profesional este un an care necesita precautie. Nativul Cal va trebui sa se acomodeze cat mai bine cu situatiile in care se va afla. Totodata, este necesar sa profite din plin daca i se va oferi sansa sa se perfectioneze, sa urmeze un curs. Progresele facute s-ar putea sa fie destul delimitate, insa cunostintele acumulate in acest an se vor transforma adesea, pe viitor, in mijloace strict necesare obtinerii unor succese viitoare.

In acest an ar putea aparea multe tentatii, dupa cum pot fi necesare cheltuieli mari, in special pentru familie si casa. Ca urmare, Calul va trebui sa-si administreze cu grija banii si sa fie cat mai retinut si cumpatat in cheltuieli. Nu este momentul sa-si asume riscuri.

Oaie

Anul Sarpelui se anunta un an in care se intrevede o schimbare majora in soarta Oii. Pentru a profita de aceasta sansa trebuie sa-si stabileasca obiective clare, apoi sa se straduiasca sa si le atinga. Initiativa si aplombul ii vor fi rasplatite. Oile mai timide ar trebui sa incerce sa fie mai putin rezervate, mai increzatoare in fortele proprii. Daca face un efort ca sa profite de acest an, Oaia poate da rezultate de-a dreptul excelente.

Din punct de vedere profesional este un an cu perspective foarte bune, in care se vor ivi numeroase sanse noi. Este momentul pentru Oaie ca sa avanseze, sa mearga inainte. Folosindu-si talentele, va evolua si va fi multumita de sine insasi. Pe tot parcursul anului 2013 Oaia trebuie sa-si puna in valoare ideile si sa incerce sa profite de oportunitatile care se vor ivi.

Din punct de vedere financiar, se intrevede un an bun, dar, ca de obicei, Oaia va fi tentata sa-si risipeasca banii. Nu va avea nimic de pierdut daca in anul Sarpelui va incerca sa tina un control ceva mai strict asupra baierilor pungii. De asemenea, in acest an, ar trebui sa-si propuna sa-si mareasca fondurile de rezerva.  

Maimuța

Datorita inventivitatii si adaptabilitatii sale, Maimutei ii va face placere sa profite din plin de oportunitatile oferite de Anul Sarpelui 2013. Totodata, ea isi va imbogati cunostintele si isi va cultiva talentele. Anul 2013 se anunta un an excelent pentru autodesavarsire.

Numeroasele oportunitati interesante care i se vor ivi in anul 2013 ii vor permite nativului Maimuta sa faca progrese importante. Maimuta va trebui sa traga foloase de pe urma situatiilor in care se va afla. Capacitatea sa de adaptare o va ajuta sa reuseasca. Daca poate sa-si diversifice aptitudinile urmand un curs de calificare ori recalificare, este perfect, deoarece el ii va imbunatati perspectivele de viitor si ii va da mai multe posibilitati de alegere in momentul ivirii urmatoarelor oportunitati.

Un an in general pozitiv din punct de vedere financiar. Totusi, pentru a evita eventualele probleme, Maimuta trebuie sa-si administreze bine veniturile, sa aiba grija sa puna deoparte sume suficient de mari, atat pentru obligatiile pe care va fi nevoita sa le onoreze in viitorul apropiat, cat si pentru cheltuielile curente, de zi cu zi. Se anunta un an care ar putea fi favorabil financiar pentru Maimuta. Pe parcursul lui, insa, nu este indicat nici sa riste, nici sa-si satisfaca prea multe placeri costisitoare din punct de vedere financiar.

Cocos

In mult mai echilibratul an al Sarpelui, Cocosul va avea mai des ocazia sa-si desfasoare activitatiile in stil propriu. De aceea, pentru el, aceasta se va dovedi o perioada satisfacatoare. Horoscopul anului 2013 Cocos anunta un an in care actiunile si eforturile sale vor fi bine rasplatite.

In anul 2013, Cocosul va fi capabil sa-si utilizeze eficient aptitudinile si talentele. Aratandu-se dornic sa realizeze ceva si profitand de oportunitatile oferite, nativul Cocos va face progrese frumoase, imbunatatindu-si totodata perspectivele de viitor. Dar trebuie sa aiba grija ca cei din jur sa observe cat de importanta este contributia sa. Chiar daca, pentru a le atrage atentia, va fi nevoit sa sune din trambita! In Anul Sarpelui de Apa nu este cazul sa se vanda ieftin!

Din punct de vedere financiar se anunta un an bun pentru acest semn zodiacal. Totusi, unii Cocosi fiind recunoscuti pentru dovezile de risipa pe care le dau, este bine ca toti sa stie ca ar fi avantajati daca si-ar tine sub control strict baierile pungii.  

Câine

Anul Sarpelui Negru de apa 2013 va fi un an foarte bun, in care Cainele ar trebui sa dea atentie numai prezentului si viitorului. Se afla intr-o perioada favorabila progreselor si realizarii planurilor. Faptul ca se va simti mult mai indraznet si mai motivat ca in ultimii ani, il va ajuta sa transforme acest an foarte bun intr-unul excelent, al marilor satisfactii.

Toti Cainii ar trebui sa depuna toate eforturile pentru a-si consolida pozitia si a profita de oportunitatile ivite. Se afla intr-un an care le cere sa fie indrazneti si intreprinzatori si care, in plus, ii obliga sa se foloseasca cu maxima eficienta de calitatile, talentele si ideile lor. Cainii hotarati, se pot astepta la progrese mari. Planurile bine conturate il vor ajuta sa-si foloseasca timpul mai eficient si sa dea rezultate mai bune. Activitatile pentru care va opta Cainele in acest an pot fi in legatura cu oricare dintre laturile vietii sale. Indiferent pentru ce opteaza, Cainele trebuie sa stie ca a venit vremea sa-si stabileasca obiective clare, apoi sa incerce sa si le atinga.

Un an favorabil din punct de vedere financiar. Administrandu-si bine banii, planificandu-si cheltuielile si marindu-si rezervele monetare de la banca, majoritatea Cainilor vor ajunge pe la sfarsitul anului sa fie multumiti de situatia lor financiara. Insa Cainele nu trebuie sa-si asume vreun risc inutil. Nu trebuie sa investeasca in nici o afacere inainte de a verifica cum stau lucrurile.  

Mistreț


Acesta este un an care il va pune pe Mistret la incercare. Chiar daca perspectivele lui profesionale si financiare sunt bune, trebuie sa aiba grija de relatiile pe care le are cu ceilalti. In schimb, anul 2013 este un an bun pentru dezvoltarea aptitudinilor si intereselor.

Mistretul va avea parte de cateva oportunitati interesante in acest an. Sansele lui de progres sunt excelente. In 2013 trebuie sa se hotarasca ce doreste sa realizeze, apoi sa actioneze pentru a obtine ceea ce vrea. Orice initiativa poate da rezultate satisfacatoare, cu consecinte pozitive in viitor. Pe plan profesional, Mistretul o poate duce foarte bine in acest an.

An favorabil, deoarece numerosi Mistreti se vor bucura de o crestere a veniturilor. In plus, dand o intrebuintare profitabila unuia dintre hobby-urile sau aptitudinile lor, unii pot obtine si venituri suplimentare. De aceea, ar fi indicat ca Mistretul sa fie mai econom. Totodata, in cazul in care intentioneaza sa faca o achizitie majora, trebuie sa se gandeasca bine inainte de a intra in magazin. Administrarea corecta a banilor si timpul folosit pentru a cantari obiectele care ar merita achizitionate pot duce la rezultate mult mai satisfacatoare decat graba.  

Mai multe informatii pe: horoscopchinezesc2013.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu