8 martie 2013

Cadouri de 8 Martie in functie de zodieAti ajuns intr-un impas si nu stiti ce cadou sa faceti persoanei iubite, mamei sau altei persoane de gen feminin din viata dumneavoastra ? Daca vreti sa alegeti cadoul potrivit, puteti sa tineti cont de zodia fiecareia.

Femeia Berbec
Trebuie să ţineţi cont de faptul că este o persoană activă, dinamică. Cum, odată cu venirea primăverii, e posibil să înceapă să facă ceva sport în aer liber, îi puteţi cumpăra palete de badminton sau nişte pantofi sport de calitate. Dacă optaţi pentru haine, ideal e să alegeţi culoarea roşie, care a fost asociată dintotdeauna cu Berbecul. În plus, îi permite acestei femei orgolioase să iasă în evidenţă.
  
Femeia Taur
Pentru femeia Taur, o masă în oraş, la un restaurant luxos, reprezintă alegerea perfectă, în ceea ce priveşte cadourile. Iar dacă mâncarea va fi udată cu un vin roşu, seara se anunță de-a dreptul perfectă. O bijuterie scumpă o va încânta mai mult decât pe reprezentantele altor zodii, deoarece se ştie slăbiciunea Taurului pentru verbul a avea. și, cu cât lucrurile pe care le deţine sunt mai valoroase, cu atât se simte mai bine.

Femeia Gemeni
Femeia Gemeni iubește cadourile. Cu câ mai multe, cu atât mai bine. Elementul surpriză e și el important – nu faceți greșeala să îi spuneţi din timp ce aveţi de gând să îi cumpăraţi! Ținând cont că e extrem de sociabilă și că, pe de altă parte, îi plac foarte mult călătoriile, puteţi opta fie pentru un telefon mobil cu tehnologie ultimul răcnet, fie pentru o excursie de două-trei zile într-un loc pe care încă nu l-a vizitat.
  
Femeia Rac
Cumpăraţi-i femeii Rac ceva pentru propria casă! Un obiect de decor interesant, o antichitate sau chiar ceva util, de care ştiţi că are nevoie, un obiect de folosință zilnică, precum cafetieră sau toaster. De asemenea, nu veţi da greş nici cu un cd cu muzică romantică sau cu un dvd cu un film siropos. Acestea vor trezi emoţiile profunde ale femeii Rac.
  
Femeia Leu
Hainele scumpe, parfumurile de firmă sau bijuteriile (în special cele din aur) reprezintă cele mai potrivite cadouri pentru pretenoasa femeie Leu. Dacă nu vă permiteţi o investiţie atât de importantă, puteţi să vă adresaţi, la fel de bine, copilului din interiorul său şi să îi cumpăraţi un ursuleţ de pluş sau un dvd cu desenele animate pe care obișnuia să le urmărească atunci când era doar o fetiţă cu codiţe.
  
Femeia Fecioara
Propria sănătate şi aspectul fizic reprezintă priorități pentru femeia Fecioară. În conscință, va aprecia cadouri precum un abonament la o sală de fitness sau o carte despre ayurveda. Apoi, pentru un om atât de organizat și de ordonat, ar fi potrivite, de asemenea, o agendă, un notebook sau chiar un stilou mai deosebit. Va avea cu siguranţă ce să îşi noteze!

Femeia Balanta
Sofisticată şi iubitoare de frumos, femeia Balanţă ştie să aprecieze obiectele de artă. Cumpăraţi-i un tablou, o sculptură sau invitaţi-o la o expoziţie ori la un concert. Astfel, îi veţi permite să îşi manifeste personalitatea, dar îi veţi dovedi, de asemenea, că sunteţi deosebit, deoarece nu oricine face astfel de cadouri. Nu veţi da greş nici cu florile, cu condiţia să nu îi duceţi un buchet simplu, ci un aranjament floral mai deosebit.
  
Femeia Scorpion
Gustul pentru mister şi pentru ocult al femeii Scorpion va fi deplin satisfăcut dacă îi veţi dărui un talsiman cu un vechi simbol religios (nu neapărat creştin) sau un obiect de decor ce are, de asemenea, şi semnfiicaţii religioase: un sfeşnic, o iconiţă, o statuetă budistă. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm de energia sexuală a Scorpionului: lenjeria intimă de calitate reprezintă şi ea o alegere foarte bună.
  
Femeia Sagetator
Cadoul ideal pentru o femeie Săgetător ar fi o excursie în străinătate. Dacă nu vă permiteţi aşa ceva, puteţi să îi oferiţi un ghid sau un album, deoarece acestea îi vor permite, de asemenea, să cunoască locuri noi. Un alt cuvând magic pentru Săgetători este distracţia. O ieşire în club, mai ales atunci când atmosfera este întreţinută de un dj de prestigiu, o va face pe femeia Săgetător să simtă de-a dreptul răsfăţată, de 8 martie.
  
Femeia Capricorn
Femeia Capricorn ține mult la statut şi la seriozitate. Hainele office, gențile serioase, pantofii de calitate reprezintă alegeri potrivite pentru a-i face un cadou de 8 martie. De asemenea, e arhicunoscută legătura acestei zodii cu pietrele, aşa că puteţi să îi cumpăraţi un cristal. Ametistul, cristalul de stâncă, cuarţul sau granatul se află pe primele locuri, printre preferinţele sale.
  
Femeia Varsator
Tehnologia de ultimă generaţie este pe placul inventivei femei Vărsător. Telefoanele mobile, aparatele foto sau laptopurile performante o vor face fericită. Dacă nu vreţi să investiţi chiar atât de mult, ţineţi cont de gustul său pentru ciudăţenii. Îi puteţi lua o haină fistichie sau un obiesct de decor atât de ciudat, încât nimeni nu va înţelege ce reprezintă.

Femeia Pesti
Un animal de companie îi permite femeii Peşti să îşi manifeste nevoia permanentă de a avea grijă de cineva, de a ajuta o fiinţă neajutorată. Dacă programul nu îi permite o astfel de îndatorire, puteţi opta pentru cadouri legate de apă: săruri de baie, uleiuri pentru masaj, cosmetice. Religiosul Peşti va precia, de asemenea, o icoană sau chiar o cărticică de rugăciuni primită drept cadou de 8 martie.

Sursa: clubmistic.ro