24 februarie 2012

Feng Shui in dragoste


O persoana singura poate sa-si gaseasca un partener cu ajutorul elementelor din Feng Shui.

Patul dumneavoastra trebuie sa fie de doua persoane si astfel pozitionat, incat sa se poata urca din ambele parti in el, adica doua persoane sa poata urca in pat, fiecare pe cate o parte. Patul trebuie sa aibe doua noptiere, chiar daca deocamdata sunteti singur.

Cand amplasati mobila in casa sa tineti cont ca o sa mai vina o persoana care are nevoie de spatiul sau. La fel si cu aranjatul lucrurilor in dulapuri; lasati loc pentru inca o persoana. In mod simbolic transmiteti acest lucru viitorului partener, chemandu-l in viata dumneavoastra.

Nu tineti tablouri in care sa apareti singur. Mai bine inramati fotografii in care apar alaturi de dumneavoastra alti oameni ( parinti, prieteni, colegi ) sau fotografii cu flori. Cea mai indicata floare este bujorul, care aduce dragoste in Feng Shui. Alte imagini indicate sunt cele in care apar perchi de lebede sau cocori, simbolizand loialitatea in cupru.

Activati sectorul sud-vestic al locuintei sau al living-ului ! Este foarte probabil ca singuratatea dumneavoastra sa se datoreze lipsei coltului sud-vestic al locuintei ( datorita arhitecturii apartamentului - de exemplu ). In acest caz veti echilibra coltul sud-vestic al living-ului sau dormitorului, acest lucru fiind mult mai usor datorita faptului ca de cele mai multe ori aceste camere sunt regulate.

Pentru stimulare pastrati curat si luminos acest sector si amplasati o veioza sclipici, preferabil de culoarea rosie. Aprindeti regulat lumanari parfumate rosii in forma de inima. Ar fi bine ca in acest sector sa nu se afle o debara, bucataria sau toaleta.

Un alt activator pentru casatorie care poate fi amplasat in acest sector este perechea formata din Pasarea Phoenix si Dragon.

Simbolul Dublei Fericiri - ideograma dragostei. Acest simbol este unul dintre cele mai puternice remedii de a atrage dragostea si fericirea - asamblati un tablou cu Simbolul Dublei Fericiri in dormitor pentru a atrage sufletul pereche. Activeaza norocul in dargoste, aduce fericire si relatii durabile.

Folositi remedii de dragoste. Pereche de rate mandarine nu ar trebui sa lipseasca de pe noptiera dumneavoastra, ele simbolizand dragostea, romantismul, devotamentul si loialitatea partenerului.

Sub forma de talisman este recomandat sa purtati un pendativ cu floare de bujor sau amplasarea pe biroul dumneavoastra a unui ou din jad cu Pasarea Fericirii si floare de bujor.

Sursa: zodii.ro