3 martie 2012

Sfaturi pentru o viaţa plină de iubire


Fie ca vrei sa-ti gasesti partenerul perfect sau sa mentii cat mai mult relatia actuala, pregateste-ti dormitorul, urmand regulile Feng Shui. Iata ce ai de facut:

Daca esti casatorit/a sau ai o relatie:

1. Foloseste simbolurile Feng Shui ale iubirii! O piatra de cuart roz, de preferat in forma de inima, se poate aseza in coltul de sud-vest al camerei. Tot aici poti pune doua obiecte pereche, ca simbol al cuplului vostru. Unul din cele mai cunoscute simboluri ale iubirii este rata mandarin, o pasare care isi alege perechea pe viata. Cumpara doua rate ceramice si aseaza-le in coltul sud-vestic la dormitorului.
2. Daca vrei si alte obiecte decorative, ai grija ca acestea sa-ti transmita o stare pozitiva. Nu folosi picturi abstracte inchise la culoare, obiecte ce te duc cu gandul la violenta - pistoale, sabii - sau alte decoratiuni de acest tip. Acestea pot provoca certuri in cuplu.
3. De evitat in dormitor sunt oglinzile care reflecta patul. Acestea atrag infidelitatea unuia dintre parteneri. Tine minte ca dormitorul este pentru odihna si dragoste. Aici nu ai voie sa ti televizor, calculator, aparate de fitness sau obiecte care tin de serviciu. Toate acestea pot influenta negativ relatia de cuplu. La certuri pot duce si obiectele de sub pat, gaseste-le un alt loc si lasa energia sa circule libera pe sub patul vostru.

Daca esti singur/a:

1. Ca sa incepi o relatie noua, casa ta trebuie sa fie gata pentru a primi o noua persoana, macar la nivel simbolic. In primul rand, va trebui sa deschizi usa iubirii. Pentru asta, ai grija ca usa de la intrare in casa si usa de la dormitor sa functioneze bine si sa se poata deschide larg.
2. Urmeaza sa faci ordine in dormitor, astfel incat sa fie cat mai liber si mai curat. Arunca tot ce nu iti mai trebuie! Lucrurile in plus impiedica energiile pozitive sa circule.
3. Patul trebuie sa fie astfel asezat incat sa aiba trei laturi libere, iar in dulapuri ar trebui sa ai loc pentru lucrurile unui posibil partener.
4. Nu poti incepe o relatie noua decat daca scapi complet de cele vechi. Nu tine in casa obiecte care iti amintesc de fostii parteneri.

Sursa: unica.ro