27 martie 2012

10 elemente care îţi aduc noroc în dragosteNu stai tocmai pe roze la capitolul dragoste ? Cere ajutorul practicii orientale Feng Shui, care iti va permite sa elimini energiile negative si sa atragi energia pozitiva, numita Chi. Iata ce poti face pentru a avea o viata amoroasa implinita:

1. Fa-ti curatenie in dormitor
Daca in dormitorul tau este dezordine, fluxurile de energie vor fi lente si slabe. Prin urmare, trebuie sa pui totul in ordine ca sa permiti energiei sa circule fara piedici si sa iti aduca tot ce este mai bun in viata amoroasa. Foloseste un clopotel sau bate din palme pentru a elimina energia blocata si a face loc alteia noi, dupa ce ai terminat.

2. Elibereaza spatiul
Daca vrei sa-ti gasesti jumatatea sau vrei ca relatia actuala sa devina mai serioasa si mai aproape de casatorie, fa loc pentru o noua persoana in dormitorul tau. Arunca-ti un ochi in rafturi si dulap, in special in dormitor, iar daca sunt pline la maximum cu lucrurile tale, fa-ti un obiectiv din a elibera cateva. Cand ai reusit, admira-le goale si imagineaza-ti lucrurile persoanei iubite asezate acolo.

3. Nu face exercitii in dormitor
Nu te antrena si nu iti depozita echipamentele sportive in dormitor. Efortul pe care il depui atunci cand faci exercitii va fi transpus vietii tale amoroase. Si cu siguranta nu vrei ca relatia ta sa fie un efort sustinut.

4. Nu pastra obiecte care iti amintesc de relatiile esuate
Elimina din casa ta, in special din dormitor, orice obiect care a apartinut unui fost iubit. De asemenea, scrisorile, fotografiile sau orice amintire fizica a unei relatii care s-a terminat prost nu au ce cauta in casa ta, indiferent cat de romantic sau nostalgic esti.

5. Indeparteaza reprezentarile negative
Imaginile si obiectele care te inconjoara iti afecteaza viata mai mult decat ti-ai fi imaginat. Renunta la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezinta situatii negative, singuratate, tristete, razboi, lupta etc. Vor atrage energiile negative asupra ta si iti vor crea o situatie tensionata in viata amoroasa.

6. Fii deschis catre iubire
Asigura-te ca atat usa de la intrare, cat si usa de la dormitor se deschid usor si complet, fara sa scartaie sau se blocheaza in lucrurile care se afla in spatele lor. In acest fel lasi energia sa circule si sa-ti potenteze viata sentimentala.

7. Elibereaza calea pentru energia Chi
Mergi incet de la usa de intrare in casa ta pana la dormitor, imaginandu-ti ca esti un râu de energie Chi. Urmareste cu privirea traseul si observa orice obiect sau piesa de mobilier care ar putea sa impiedice libera circulatie a energiei Chi si indeparteaz-o. De asemenea, asigura-te ca toate elementele de iluminat de pe acest traseu functioneaza si ca nu exista locuri intunecate.

8. Muta-ti patul
Daca una dintre lateralele patului este lipita de un perete, persoana care doarme langa perete se poate simti lipsita de libertate, constransa sau blocata in relatie. Muta-ti patul, daca este posibil, astfel incat ambele laterale sa fie la o distanta egala de pereti. Pozitia ideala pentru pat este in partea opusa a usii, dar nu in linie cu aceasta. Daca nu poti vedea usa din pat, aseaza o oglinda pe perete care sa te ajute sa ai vizibilitate catre intrarea in camera.

9. Adu romantismul in dormitorul tau
Aseaza pe peretele din fata patului si in zona pe care o vezi imediat ce intri in dormitor, imagini romantice, desene, sculpturi sau obiecte decoratice pereche. o oglinda rotunda este de asemenea perfecta pentru dormitor, pentru ca reprezinta unitatea.

10. Clarifica-ti intentiile
Realizeaza un colaj din imagini care reprezinta ideea ta de romantism si armonie. Plaseaza-l intr-un loc in care il poti vedea zilnic. Daca esti deja intr-o relatie, roaga-ti iubitul sa te ajute la realizarea colajului, ceea ce va reprezenta intentia ta de a construi un viitor luminos si fericit impreuna.

Sursa: eva.ro