11 august 2012

Chiromanția


Linia inimi
Se gaseste chiar deasupra degetului mare. Punctul de pornire este sub aratator, inconjoara muntele lui Venus si se termina la incheietura pumnului.
Judecand logic si asociind aceasta linie si ramificatiile, putem avea o idee aproximativa asupra duratei vietii si sanatatii persoanei. Ea reprezinta deci viata si mai ales evenimentele principale ale existentei.
Referitor la lungime exista mai multe opinii. Dupa unii indica durata vietii, dupa altii nu...
Daca este clara si regulata, sanatatea va fi buna si viata fericita, iar persoana va avea parte de longevitate. Daca se dubleaza, persoana va avea noroc, bogatie si succes, dar daca se dubleaza pe muntele lui Venus, vitalitatea va fi crescuta. Numim aceasta linie si linia ingerului pazitor.
Daca este foarte subtire sau intrerupta, sanatatea nu va fi extraordinara, iar persoana ar putea avea un caracter iritabil.
Daca este lata si adanca, caracterul persoanei poate fi violent.
Desenele in forma de cruce sau lanci de pe linie indica bolile.

Linia norocului
Traverseaza palma, de sus in jos, incepand de la muntele lui Saturn (degetul mijlociu) si terminandu-se la incheietura pumnului.
Sa observam punctul de plecare, putem spune nasterea liniei norocului.
Daca punctul de pornire este pe muntele Lunii este probabil ca aceasta persoana a fost obligata sa schimbe tara, in orice caz sa calatoreasca pentru a evolua in viata. Este vorba de o plecare, dar poate fi si o casatorie sau obligatia de a fi cu cineva pentru a evolua. Directia sa este mai mult sau mai putin verticala, iar definitia sa este fatalitatea.
Daca este clara, norocul va fi in general alaturi de aceasta persoana.
Daca este cu adevarat foarte marcata, aceasta persoana va fi foarte determinata.
Daca pe traseul liniei norocului apar mici desene, de exemplu cruci, incrucisari sau forme de lanturi, aceasta persoana a avut o tinerete dificila, fara indoiala, obligatia de a avea grija de sine destul de devreme.
Daca este scurta, norocul nu va fi cu adevarat un aliat pentru a reusi si va trebui sa munceasca mai curand decat sa se bazaze pe el.
Daca porneste clar de la incheietura pumnului, aceasta persoana a trebuit sa faca o alegere profesionala rapid la inceputul vietii.
Daca, din contra, ea este decalata in raport cu incheietura pumnului, dorinta de a intra in viata activa nu a fost de la inceput, i-a trebuit timp pentru a face o alegere.
Daca vedeti pe linia norocului intreruperi, aceasta inseamna schimbari, modificari ale modului de viata destul de importante.

Linia sanatatii
Ea porneste de la incheietura pumnului, alaturi de la linia vietii si urca pana spre degetul mic.
Ea reprezinta sanatatea, asa cum o indica si numele precum si echilibrul nervos al persoanei.
Atentie! Se poate intampla ca ea sa nu apara in palma, dar aceasta nu inseamna ca persoana va avea probleme de sanatate.
Daca apar intreruperi, este posibil ca persoana sa aiba probleme si complicatii de ordin digestiv, fragilitate.
Daca este clara, lunga si dreapta, aceasta inseamna ca persoana in cauza are o sanatate excelenta si putine probleme de sanatate grave.
Daca este dubla, sanatatea este exceptionala, atat din punct de vedere al duratei cat si al calitatii.
Daca se asociaza cu linia vietii pana aproape de degetul mic, viata va fi lunga.

Linia capului
Incepe intre degetul mare si aratator, punctul de plecare fiind adesea aproape de linia vietii, si se termina pe campia lui Marte.
Ea reprezinta calitatile intelectuale ale persoanei, moralitatea, concentrarea.
Daca este clara, dreapta si lunga, persoana este capabila sa aiba rationamente luminate in situatii complicate, iar vointa face parte din personalitatea sa.
Din contra, daca este scurta, nivelul intelectual este destul de scazut, nu pentru ca persoana este proasta, ci pentru ca nu-i place sa studieze.
Daca este dublata de o alta linie paralela, succesul si norocul sunt fara indoiala prezente.
Orientarea acestei linii este importanta pentru citire. Daca linia se indreapta spre degetul mic persoana are inclinatii spre afaceri.
Daca din contra se indreapta spre muntele exterior al lui Marte persoana este repezita.
Iar daca se indreapta mai in jos, spre Muntele Lunii, aceasta persoana va avea intuitie, va gandi si se va mandri cu instinctul sau, dar in acelasi timp va putea da dovada si de idealism.
Daca este foarte subtire totul va fi doar superficialitate in aceasta persoana, iar infidelitatea va aparea adesea in relatiile sale amoroase.
O linie neregulata dovedeste indecizie, imposibilitatea de a ramane fixata pe o decizie.
Daca din contra linia este stearsa si destul de lunga, persoana va dovedi multa imprudenta in deciziile sale. Desenul liniei arata de asemenea problemele legate de stres.