25 noiembrie 2012

Locuinţa ne influenţează destinul


Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental. Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. Insa pe primul loc ramane spatiul in care locuim, caminul nostru, locul din care plecam si unde ne intoarcem in fiecare zi, locul care reflecta personalitatea si identitatea noastra.

Inainte de a merge mai departe, vreau sa fac o observatie importanta: am citit foarte multe articole care descriu personalitatea, temperamentul, gusturile locuitorilor unei case, in functie de numarul acelei case. Este o mare confuzie, care nu face nici un serviciu numerologiei. Este adevarat ca numarul locuintei ne influenteaza intr-o masura destul de mare, insa el nu face parte din personalitatea noastra. Daca ar fi asa, ar insemna ca personalitatea noastra sa se schimbe radical de cate ori ne mutam intr-o casa noua! Este adevarat ca numarul locuintei determina dezvoltarea, sau dimpotriva, inhibarea anumitor trasaturi de caracter sau evolutia unui anumit tip de destin, iar aceasta se intampla in functie de relatia care exista intre numerele noastre de baza si cel al casei in care locuim. Asa cum veti putea citi mai jos, vorbim de influenta in termeni de compatibilitate sau incompatibilitate.

Numarul casei poate fi comparat cu un spirit – un spirit ce poseda o personalitate proprie, imprimand locului trasaturi specifice. Influenta sa incepe sa se faca simtita chiar din momentul in care locuintei i se atribuie o adresa, in acelasi mod in care numele isi face simtit efectul o data trecut pe certificatul de nastere al unui individ. Numarul casei determina in mare masura natura evenimentelor care au loc in viata noastra, atat in camin, cat si in afara acestuia. Trebuie spus insa ca numerele nu sunt nici pozitive, nici negative; ele sunt energii, iar influenta lor trebuie judecata mai degraba din punct de vedere al compatibilitatii, decat al valorii numerice. O buna compatibilitate intre numerele noastre de baza si cele al casei in care locuim contribuie la un schimb pozitiv de energii, asigurandu-ne sanatatea fizica si emotionala si contribuind la succesul si fericirea noastra.
Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane. Cu toate acestea, daca ai curiozitatea sa urmaresti toate adresele la care ai locuit, s-ar putea sa descoperi faptul ca anumite numere din tema ta se repeta de fiecare data; iar altele evoca anumite trairi sau evenimente legate de locurile respective.

Asadar, daca esti pe punctul de a cumpara o casa sau un apartament, poti incepe prin a te intreba… cu ce gen de “persoana” ti-ar placea mai mult sa locuiesti?

Numerele pare, guvernate de principiul feminin, pasiv, atrag personalitati de acelasi tip (dar nu neaparat de sex feminin!). Datorita atmosferei linistite si primitoare, aceste locuinte sunt mai potrivite pentru odihna si relaxare, decat pentru actiune.
Numerele impare, guvernate de principiul masculin, atrag in schimb personalitatile active, ambitioase. Locuintele cu numar impar sunt recomandate celor care fie petrec foarte putin timp acasa, fie muncesc la domiciliu.

Este foarte important sa alegi casa in concordanta cu telurile tale si cu ceea ce doresti sa obtii de la viata. Deci, o alta intrebare pe care ar trebui sa ti-o pui inainte de a achizitiona o noua locuinta este, care sunt scopurile tale legate de mutarea in aceasta locuinta? Vrei o cariera? Ai de gand sa te casatoresti? Vrei sa faci copii? De exemplu, daca vizezi un post de conducere, ar trebui sa iei in considerare o adresa unde numarul 1 joaca un rol important. Pentru o familie, poti sa te gandesti la numarul 6; si asa mai departe.

E drept ca nu intotdeauna esti in situatia de a alege; poate faci parte dintre aceia care au deja o locuinta, fie proprietate, fie in chirie, unde stau singuri sau impreuna cu familia. Nu este o problema, atat timp cat numarul casei este in armonie cu numerele tale personale. Daca insa esti constrans de imprejurari sa traiesti intr-o casa al carui numar este incompatibil cu dorintele si cu scopurile tale, este posibil ca aceasta situatie sa fie de natura karmica. In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut. Foarte probabil nu vei putea pleca de acolo pana cand nu vei fi inteles aceasta lectie; sau, daca vei pleca, vei ajunge intr-o casa aflata sub influenta aceluiasi numar si te vei confrunta cu aceleasi obstacole si dificultati, care tin de aceeasi lectie neinvatata.

Influenta karmica este evidenta in cea mai mare masura atunci cand numarul casei este identic, fie cu unul dintre numerele karmice (lipsa), fie cu o Cale a Vietii incompatibila cu restul temei. O situatie mai delicata este aceea in care numarul casei reprezinta el insusi unul dintre numerele “de proba”, sau karmice: 13, 14, 16 sau 19.

Asa cum am mai spus, nu exista numere pozitive sau negative. Aceste numere au intr-adevar o forta mult mai mare decat celelalte, atat in aspectele lor pozitive cat si in cele negative. Ele pot atrage dificultati si lectii dureroase. Daca insa esti in cautarea unui nou inceput, daca vrei sa faci o schimbare radicala in viata ta, pornind de la interior, o casa cu un numar karmic te poate ajuta sa te indrepti in directia potrivita pentru a evolua din punct de vedere spiritual.

Daca doriti detalii despre influenta fiecarei case, puteti citi AICI