25 ianuarie 2013

Anul Şarpelui de Apa 2013
In ziua de 10 februarie 2013 vom intra în Anul Şarpelui de Apa. Şarpele este semnul al şaselea din zodiacul chinezesc. Şarpele este considerat o zodie enigmatică, intuitivă, introspectivă, rafinată. În general persoanele născute în Anul Şarpelui sunt inteligente şi înţelepte şi sunt pricepute în afaceri. Anul Şarpelui 2013 va fi un an prielnic pentru autodezvoltare, învăţare.


În Anul Şarpelui de Apa trebuie să învăţăm cum putem să supravieţuim în condiţiile răului, însă fără să ne folosim de rău, ci de bine. Va trebui să facem eforturi de a ieşi cu bine din situaţiile dificile, critice sau din mâinile răului, folosindu-ne nu de răutate şi viclenie, ci de înţelepciune şi inteligenţa. Asemeni Şarpelui, care ştie că pentru a supravieţui trebuie să-şi păzească permanent capul (care deţine şi cea mai temută arma a sa - muşcătura veninoasă), tot aşa şi Anul Şarpelui va reprezenta pentru noi un an în care va trebui să ne păzim capul şi mintea. Ni se va cere să facem eforturi de autodezvoltare, să ne adaptăm condiţiilor în care trăim şi să ne folosim arma pe care o avem la dispoziţie: înţelepciunea şi inteligenta. Doar în felul acesta vom reuşi să facem din Anul Şarpelui un an cu adevărat bun - încercam să supravieţuim pericolelor şi evenimentelor din viaţa noastră fără să fim vicleni, naivi sau proşti, ci înţelepţi.

Şarpele de Apă va aduce înclinaţie către chestiunile intelectuale, dorinţa de studiu şi plăcerea de a învăţa ceva nou. Datorită naturii schimbătoare a Şarpelui, poţi simţi nevoia să schimbi locul de muncă sau locuinţa în acest an.

În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, Şarpele de Apă aduce senzualitate şi sexualitatea în prim-plan. Dar pentru că este un semn foarte pretenţios, ai putea fi mult mai pretenţioasă în alegerea partenerilor sau ai putea avea pretenţii mult mai mari din partea persoanei iubite, dacă ai o relaţie stabilă.

Copiii născuţi în acest an sunt inteligenţi, curioşi, cu inclinaţii artistice. Au emoţii profunde, dar pe care nu şi le exprimă cu uşurinţă, de aceea recurc adesea la manifestări artistice pentru a le arăta celorlalţi ceea ce simt.

Sursa: 12